banner1
banner2
gp1
X

Babagan Kita

GP Natural Products Co, Ltd mapan ing Distrik Linzi, Kota Zibo, Provinsi Shandong, kanthi ibukutha sing kadaptar regane RMB 30 juta ($ 4,5 yuta) .Untuk produk utama yaiku monomer khusus khusus lan aditif adhedhasar gusi asli. Kita yakin manawa inovasi ilmiah lan teknologi nyebabake wutah perusahaan. Pramila kita ndhelikake penekanan ing Riset lan Pembangunan lan Inovasi Produk. Kita wis dibangun fasilitas seni R&D lan pusat uji coba analitis. Kita duwe sepuluh Paten sing disetujoni minangka Paten Penemuan Nasional.

ngerti liyane babagan perusahaan
about01

njelajah kita layanan utama

kita saran milih
keputusan sing tepat

  • Patenis
  • Pakurmatan

1. Produksi terus-terusan saka 2.3-dimethyl-1-buteneby 2.3-dmethyl-2-butene
2. Sintesis katalitik asetat hidroksi n-butil
3. Nyiapake bubuk garansi hidroksimetil hidrokaropi kanthi eterifikasi siji-langkah
4. Persiapan camphene kanthi alpha pinene
5. Nyiapake bubuk guar kationik kanthi viskositas rendah

1. Perusahaan teknologi tinggi nasional
2. talent bakat industri ing Provinsi TaishanShandong
3. Ingkang kaping kalih menang ing kompetisi Shirenturitatif Provinsi Shandong
4. Puncak luhur perusahaan rong puluh inovatif ing Kabupaten Linzi
5. Pusat teknologi Shandong

kita bakal njamin sampeyan mesthi entuk
asil paling apik.

Acara Perusahaan

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit ngadeg, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi nganut prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita entuk reputasi ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling keri kabar & blog

ndeleng liyane
  • Shandong GP melu ing guangzhou 2017 ...

    Tanggal 21-23 Februari 2017, pasangan kosmetik internasional lan kulawarga mentah perawatan kulawarga mentah kaping 10 ing China ...
    maca liyane
  • Shandong GP diundang rawuh ing rapat kasebut ...

    "Konferensi ester lan metil ester" minangka konferensi merek perdagangan gr ...
    maca liyane
  • Shandong GP didaptarake ing materi anyar ...

    Tanggal 24 Nopémber, inovasi China lan kompetisi wirausaha industri anyar ...
    maca liyane